In de kijker: Niet te missen wellness en lifestyle retreats

Credits: Maraviglia Conscious Living Retreat in Italië

Ben je op zoek naar een manier om een diepere verbinding met jezelf te vinden en een levensstijl te creëren die jouw welzijn op alle niveaus verrijkt? Verlang je naar innerlijke rust, fysieke vitaliteit of emotionele balans? Dan is het tijd om een retreat te omarmen. Wij raden je deze twee bijzondere retreats van Arasari Lifestyle aan.

Charlotte De Jaegher is een ervaren stress- en relaxatiedeskundige, life- en healthcoach. Ze gelooft in de kracht van bewuste keuzes en zelfliefde om een leven vol vreugde, balans en innerlijke rust te bereiken. Met Arasari Lifestyle richt ze zich op het bevorderen van welzijn en het creëren van vervullende levensstijlen via (online) coachingstrajecten en Conscious Wellness & Lifestyle Retreats. Aandacht voor ontspanning, beweging, meditatie en persoonlijke groei staat bij Charlotte centraal om haar klanten hun levenskwaliteit te verbeteren en een diepere verbinding met zichzelf te vinden. Deze retreats staan alvast op de planning:

Charlotte De Jaegher – Arasari Lifestyle

Alpaca retreat  (Oostkamp, België)

Omringd worden alpaca’s tijdens een retreat hebben een positief effect op jouw mentale gezondheid, zoals het verminderen van stress, het bieden van emotionele steun, het bevorderen van verbinding en sociale interactie, het stimuleren van mindfulness en het bieden van een positieve afleiding. Daarom kiest Charlotte bewust voor een locatie waar alpaca’s zijn voor dit retreat met focus op persoonlijke groei en mindfulness. 

Geniet van 3 nachten in een rustgevende omgeving, inclusief heerlijke én gezonde maaltijden. Ontspan in de natuurlijke hot tub en maak kennis met de charmante alpaca’s. Dit retreat biedt een veilige en voedende omgeving voor lichaam en geest. Laat je onderdompelen in deze zalige omgeving, waar je niet alleen ontspant, maar ook inzicht en motivatie vindt om stappen te zetten op basis van jouw eigen behoeften en verlangens. Creëer een vervullende levensstijl vol innerlijke rust en energie.

Bekijk hier alle data

Credits: Puur V Retreat in Oostkamp

Conscious wellness & lifestyle retreat (Italië)

Van 12 tot en met 17 Augustus neemt Charlotte jou mee op retreat naar Toscane. Dit vijfdaagse rertreat vindt plaats op een bijzonder inspirerende locatie met voelbare energie een werkelijk helende ervaring, zoals dat enkel in Toscane kan. Denk aan een olijfgaard omringd door eikenbomen en een eindeloos rustig landschap. 

Je proeft, voelt, ruikt, beleeft. Na dit heerlijke retreat voel je je niet alleen opgeladen, maar je hebt ook meer inzicht en motivatie om volgende stappen te zetten. Je bent klaar voor actie om  een levensstijl vorm te geven die jou diepe vervulling, innerlijke rust en energie schenkt.

Dit retreat is inclusief overnachting, eten en drinken, outdoor zwembad, full body massage, 1:1 coaching met Charlotte, enzovoort. 

Meer info over dit retreat van 12 tot en met 17 Augustus in Italië. 

Credits: Maraviglia Conscious Living Retreat in Italië

Wil je graag meer informatie over de coachingstrajecten en Conscious Wellness & Lifestyle Retreats van Arasari Lifestyle? Neem dan zeker een kijkje op haar website.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Charlotte De Jaegher van Arasari Lifestyle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen