Connect & Convert: Kom naar dit unieke live marketing event op 20 juni

Credits: That’s Called Strategy

Je hebt een geweldig product of dienst, en je hebt al enkele trouwe klanten weten te verwerven. Je droomt ervan om je bedrijf te laten groeien, maar je merkt dat er ergens iets stroef loopt. Er is nog geen duidelijk plan van aanpak om nieuwe klanten aan te trekken, en je boodschap kan wellicht ook nog wat duidelijker gecommuniceerd worden. Dus hoe ga je aan de slag?

Valérie van That’s Called Strategy is een ervaren strategische digitale marketeer die gepassioneerde ondernemers helpt om een stressvrij en ijzersterk marketingplan te creëren. Dankzij haar expertise en begeleiding kun je jouw online zichtbaarheid vergroten en waardevolle online relaties opbouwen. Je vindt meer info over de aanpak van Valérie op haar website

“Stel je voor: de klanten stromen binnen,

je vindt het fijn om online aanwezig te zijn want je weet dat

deze connecties online, vroeg of laat klant bij je zullen worden. 

Je geniet. Ervaart vervulling. Jij maakt impact met je bedrijf.

Je trekt de juiste mensen aan en marketing voelt vanaf nu moeiteloos aan.”

Live Experience

Voor ambitieuze ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten en hun volgers willen omzetten in loyale klanten, organiseert That’s Called Strategy een uniek live event op 20 juni 2023 in Deinze.

Dit live event is een volledige dag gewijd aan marketing en succes. Het programma biedt waardevolle inzichten en praktische tips waarmee je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten en jouw volgers kunt converteren naar klanten. Het event is ontworpen om jou te helpen jouw marketingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je te laten connecteren met gelijkgestemde ondernemers.

Een van de belangrijkste aspecten die tijdens het evenement worden behandeld, is het creëren van effectieve content die jouw volgers aanspreekt en begrijpt. Door de juiste triggers en parameters te gebruiken, leer je hoe je mensen online kunt aanspreken en hen kunt overtuigen om over te gaan tot een aankoop. Het evenement biedt praktische strategieën om van doelloos scrollen naar converterende posts te gaan, waardoor jouw boodschap de juiste snaar raakt en onvergetelijk wordt.

Credits: That’s Called Strategy

Netwerken en inspiratie

Naast waardevolle kennis en inzichten, biedt dit live event ook de mogelijkheid om offline te netwerken met gelijkgestemde ondernemers. Het delen van ervaringen en ideeën met andere ambitieuze professionals kan nieuwe perspectieven bieden en waardevolle connecties tot stand brengen. Bovendien kun je genieten van een prachtige locatie, een heerlijke lunch en een inspirerende afsluiter die je energie en motivatie zullen versterken.


Als jij een ambitieuze ondernemer bent die wil leren hoe je waardevolle online relaties kunt creëren en jouw online zichtbaarheid wilt vergroten, is dit live event een niet te missen kans. Claim nu jouw ticket voor het evenement op 20 juni 2023 en profiteer van de huidige prijs van 430 euro (excl. btw). Wees er snel bij, want vanaf 27 mei zal de prijs stijgen naar 520 euro (excl. btw).

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met That’s Called Strategy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen