Column: Cindy’s favoriete verzorgingsproducten voor een Instant Glow

Credits: Canva.com

De maand april staat in het teken van Huidverzorging en Natuurlijke Make-up. We geven alle Belgische ondernemers dan ook de kans om hun producten, behandelingen en kennis rond dit thema te delen met onze lezers. En om goed van start te gaan, geven we vandaag Cindy haar persoonlijke huidverzorgingsroutine aan jullie door. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De ideale uitstraling krijg

je dankzij een goede huidverzorging.

Uren op kantoor werken of naar buiten gaan in de warme Dominicaanse zon: het vraagt enorm veel van mijn huid om in die omstandigheden gezond te blijven. En ik zal heel eerlijk zijn: toen ik nog een twintiger was, was ik nooit geïnteresseerd in huidverzorging. Tot die eerste zware wallen en donkere kringen kwamen. Ik had enorm veel last van Rosacea en nu sinds kort ook de eerste rimpels zie verschijnen.

Hoog tijd dus om mijn huid beter te verzorgen en ik deel graag mijn tips en trucs zodat jij thuis ook die instant glow kan creëren!

Dagelijkse bescherming tegen de zon

SPF, wat is dat? Het was een sleutelwoord dat mij lange tijd vrijwel onbekend was. Totdat ik na verschillende uitstapjes naar de tropische zon last kreeg van puistjes op mijn gezicht. Hoog tijd dus om me beter te beschermen, ook op een regenachtige of bewolkte dag. Want SPF biedt net die bescherming die je nodig hebt tegen de zon.

Het product dat ik hiervoor dagelijks gebruik is de Glow Protect Lotion met SPF met Vitamine C van The Body Shop. Hun Vitamine C lijn helpt niet alleen tegen een doffe huid, het geeft ook een hydraterende boost waardoor je huid weer gaat stralen. En dat terwijl ze beschermd is! De Vitamine C lijn omvat ook het Skin Boost Serum, een Glow Sheet gezichtsmasker, scrub en de Glow Revealing Liquid Peel.

Let op: de Vitamin C lotion met SPF is niet in elke “The Body Shop” verkrijgbaar. Zorg er dus voor dat je de juiste mee naar huis neemt.

Foto credits: The Body Shop

Voorkomen van rimpels en huidverslapping

We worden er niet jonger op, en daar gaan we niet over liegen. En hoe meer ik in de spiegel kijk, hoe meer ik bepaalde veranderingen in mijn gezicht zie. Waaronder dus minder elasticiteit in de huid en het begin van kleine rimpels. Tijd om hier iets aan te doen!

Helemaal voorkomen is natuurlijk niet mogelijk, veroudering is een natuurlijk proces. Maar er zijn natuurlijk wel wat tips en trucs die kunnen helpen: zoals het innemen van extra collageen.

Sinds een paar dagen ben ik begonnen met een collageenkuur van Collagen Lift. Dit werd mij aangeraden door Skinexpert Kris Schoeters. Zij is al jaren het brein achter Skincareboulevard.be, een Belgische webshop gespecialiseerd in Anti-Aging, Anti-Acne en het creëren van een Instant Glow. Dus als iemand mij kan helpen, is zij het wel!

Elke dag neem ik 1 ampul “Red Carpet” collageen supplement bij het opstaan, en 30 minuten voor het ontbijt. Een kuur duurt twee maanden. Dus ik ben erg benieuwd naar de resultaten!

Tegen wallen en donkere kringen

Vermoeidheid is iets waar we allemaal last van hebben. En ik kan je bevestigen dat uren achter een computer werken hier niet bij helpt. We zijn constant online, hebben schermen voor ons (televisie, iPad, telefoon,…) en gunnen onze ogen geen rust. Zelfs als ik goed heb doorgeslapen, blijven de donkere kringen en vermoeide ogen aanwezig.

Samen met mijn collageen kuur heb ik ook gekozen voor The Eye Serum van Collagen Lift. Het serum is een frisse vloeibare oogverzorging die veel voordelen heeft voor de hele oogcontour. En na amper twee dagen gebruik merkte ik al een licht verschil. Zie jij het ook?

Persoonlijke tip

Het vinden van de juiste producten voor je huid is als het zoeken naar een goede broek die je urenlang kan dragen zonder je ongemakkelijk te voelen. Geen enkele crème, serum of ander product mag het tegenovergestelde effect hebben. Neem dus ruim de tijd om samen met een huidspecialist uit te zoeken wat je huid nodig heeft, niet wat de trends zijn.


Heb jij een eigen Skincare Routine die je graag met ons deelt? Of voer je enkele uitstekende behandelingen uit in je Schoonheidsinstituut? Laat het ons dan zeker weten via partnerships@blogzine.be. Zo kunnen we ook jouw bedrijf tijdens de maand April in te kijker zetten!

Dit artikel werd geschreven door Cindy Van Dyck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen