Welkom bij Blogzine.be, het platform waar Belgische merken en ondernemers de zichtbaarheid krijgen die ze verdienen.

Heb jij een uniek ondernemersverhaal of een nieuwe collectie? Contacteer ons!

CINDY VAN DYCK

Het begon allemaal 14 jaar geleden, in 2009, toen ik mijn allereerste blogartikel schreef. Toen, als een van de eerste 10 Belgische bloggers, besefte ik nog niet hoe belangrijk het is om je online te profileren. Vandaag heb ik me er zodanig in verdiept dat ik ondernemers help met hun online identiteit en zichtbaarheid via de Blogzine Academy. Naast het ondersteunen van deze merken ben ik ook al meer dan tien jaar actief als content creator, of influencer. En werk ik graag aan mijn grootste passie: fotografie!

Op deze pagina vind je verhalen over mijn persoonlijke uitdagingen in het leven, wat mij inspireert en een aantal heerlijke KETO-recepten. Veel leesplezier!

Cindy's E-books

Naast het delen van persoonlijke columns, schrijft Cindy ook Social Media e-books. Download ze vandaag om je online zichtbaarheid te vergroten!

Social Media Insights
E-books as a Passive Income
360 Social Media Branding
Seasonal Social Media Campaigns
Build your Social Media Calendar
Storytelling as a Marketing Tool