5 onmisbare boeken om te lezen op Wereld Boekendag

Credits: Canva.com

Van lijstjes om reizen als koppel spannender te maken tot een dagboek van een tiener met een hoog libido. Ontdek onze selectie boeken voor Wereld Boekendag op 23 april. 

Zo veel boeken. Zo weinig tijd. Maar dat houdt ons niet tegen.

Elk jaar op 23 april is het Wereld Boekendag én speciaal voor dit jaar hebben we een selectie gemaakt van onze vijf favoriete boeken die je volgens ons zeker in huis moet halen: 

Voor wie houdt van makkelijk en snel koken

Is de populaire Airfryer ook een onmisbaar apparaat geworden bij jou in de keuken? Dan zal dit boek jou vast en zeker wel blij maken. In Fast Food, de Airfryer-editie bundelt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari 70 snelle recepten voor de Airfryer. Krokante granola, een heerlijke geurend stoofpotje of een smeuïge quiche: alles is klaar in een handomdraai. Geniet van een selectie van Sandra’s lekkerste gerechten!

Haal Fast food, de Airfryer editie nu in huis.

Voor wie houdt van reizen en lijstjes

Het hebben van een bucketlist als koppel is een geweldige manier om je relatie spannend te houden en tegelijkertijd jezelf uit te dagen om dingen te doen. Soms kan het dagelijkse leven druk worden. Een bucketlist jullie beiden op het goede spoor houden om jullie relatie gezond en levendig te houden. Beide enorme fan van reizen, kies dan voor een bucketlist voor reizen en ga samen de wereld ontdekken!

Haal Our Bucket List Travel Journal For Couples nu in huis.

Voor wie houd van duistere sprookjes

De burgeroorlog is voorbij en er heerst eindelijk vrede in Nerefel, maar Brynn voelt zich nergens thuis en leidt een teruggetrokken leven. Ze maakt zich zorgen over haar zoon; Rodion bezit een gevaarlijke gave en wereldwijd worden magiërs vervolgd. Met de steun van de koning probeert ze zijn reputatie en erfgoed veilig te stellen, maar zodra Brynn uit de schaduw stapt, krijgt ze te maken met rivalen en onbetrouwbare edelen die de strijdbijl niet willen begraven. Sommigen lijkt het goed uit te komen dat de kleine Rodion op een dag verdwijnt in het behekste Ebbenwoud, waar kwaadaardige krachten schuilgaan

Haal Vloek van de schimmen nu in huis.

Voor wie houdt van zichzelf

Dit is niet zomaar een boek, maar een toolkit voor jouw beste leven. De klik focust op de mentale gezondheid. In het boek toont Dr. Servaas Bingé aan dat kiezen voor je beste zelf de sleutel is om op lange termijn gezond te blijven en je beste leven te leiden. In dit boek speel jij de hoofdrol!

Haal De Klik nu in huis.

Voor wie houdt van grappige verhalen

Het leven van een puber is zwaar. Vraag dat maar aan Adrian Mole! Zijn ouders voeren de hond dronken en de buurman komt verdacht vaak langs bij zijn moeder. Adrian zelf is hopeloos verliefd op de onbereikbare Pandora. Hij is ervan overtuigd dat hij een intellectueel is, maar hebben anderen dat wel door? En kan iemand hem vertellen hoe je omgaat met pestkoppen, puistjes en een ontluikend libido? Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 ¾ jaar is al bijna veertig jaar een internationale bestseller en het favoriete boek van onze editor Angelo Vero.

Haal Het geheime dagboek van Adrian Mole nu in huis.


Loop snel naar jouw Standaard boekhandel in de buurt of klik op een van de links om jouw favoriete boek in huis te halen. Veel leesplezier!

Dit artikel werd geschreven door Angelo Vero

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare artikelen